Bad news..

Jag har bestämt att jag ska ta en blogg paus och jag vet inte heller om jag kommer tillbaka tyvärr..

Jag kommer ta bort allt som har med bloggen att göra förutom bloggen då för minnenas stund. Så jag kommer att ta bort youtube kanalen, twitter och min mail.

Vi kanske hörs igen nån gången men inte nu på ett tag för bloggen tar för mycket av min tid och så för snart kommer jag att ha mängder med prov och jag ska försöka satsa på skolan instället :(

Hej då... Åh jag bjuder på lite bilder oxå!

Kemi

Idag hade jag kemi och jag och mina kompisar tog lite coola bilder och här kommer dom!

Engelska!

Ska snart ha engelska så jag pluggar lite smått innan <33 Jaja bloggar mer efter skolan så vi hörs!

By mee

Bonjour!

Hej! Idag har det varit en ganska långtråkig dag! För jag har bara gått i skolan fast det var ganska kul för att jag träffade mina kompisar!!! Mina kompisar betyder allt för mig varesig dom är gamla elr nya! Idag har jag oxå gjort läxor.... L'orange på er!!!

Mange bjuder!

Cupcakes

Jag gjorde cupcakes idag och dom blev faktiskt ganska goda... Trodde dom skulle smaka pytton!!! Jaja godnatt!

Home

Hejhej!
Kom hem för en stund sen och nu sitter mina syskon och skriker.. Ska nog ta och baka muffins! Muuums!! Kanske bloggar mer senare men bara kanske åh juste måste öva lite på sångerna oxå <3

Hann inte

Förlåt men jag hann inte göra en nagel toutorial! För att min mamma ska gifta sig i sommar och då kollade vi lite på klänningar och jag och min syster ska sjunga två låtar och dansa (för hundra pers!!!!!) så vi har övat lite...
Om ni skulle undra så ska vi sjunga Kiss you - one direction för att vi älskar dom och att den är JÄTTE bra!! Vi ska oxå sjunga Need you know - Lady Antebellum för att den låten betyder mycket för min mamma och hennes pojkvän!

Min vardagliga sminkning!

Om ni undrar hur jag fixar min sminkning på vardagar så kan ni ser det HÄR!!!
 

Imorgon kommer nog nagel totorialn men vi får seeee.....

Godmorgon på er!

Vet nu vad??? Jag har filmat en video! Jag ska bara klippa ihop den och fixa lite sen kommer den!! Yaaay!!! Nagel toutorial kanske inte kommer isåfall men bara kanske eftersom jag gjorde en annan video <333

Hörs senare! <3

Temadag jaaow

Hej! Idag och igår hade jag temadag! Temat var hälsa. Det var ganska kul men inte allt.. Snart ska jag dra och duscha sen så blir det Fredagsmys med mamsen och brorsan!

Imorgon kommer min bonussyster och min låssaspappa hem så då ska vi städa och så tror jag att jag ska fixa naglarna lite mer avanserat (stav) kanske så kommer det en toutorial på det men det kan jag INTE lova för att jag är sjuukt dålig däremot är det jätte kul att sitta och fixa med det :)

Puss på er!

Slänger in en oseriös bild som jag tog på toan ;)

LOL

Slänger in en liten rolig "bild" på när jag kika med kik teamet!!!

Skypar med Linnea

Sitter och skypar med en gammal klass kompis <333 miss yah babe!

Idag hade vi temadag det var väll okej men inte världens roligaste grej lixom...

Tänkte ta och plugga nu så det blir gjort!

Puss och hej!!! <33

Dåliga nyheter...

Jag kan inte blogga lika mycket nu när det är skola tyvärr för att jag har läxor att göra och kompisar att göra saker med men det kommer iallafall minst ett inlägg om dan!

Men vi kanske hörs senare! Pözz

Skola idag!

Det är första dagen i skolan idag och jag väntar på att min kompis ska komma så att vi kan gå! Recensionen på effekt apparna vet jag inte när dom kommer men aja... Hörs senare!

Egopics by me!

Dom kom inte igår men dom kommer idag istället! :)

Kommer inte på nån rubrik!!

Förlåt för dålig uppdatering igår och idag men har inte haft tid så här kommer lite om vad jag gjorde igår och idag! :D

Igår somnade jag och Tess nästan vid fyra för vi spela Sims! Vi vaknade halv tolv av att min lillebror kom in och skakade på mitt huvud och sa "VAKNA NI HAR NÄSTAN SOVIT TILL TOLV!!!". Vi gick upp och åt frukost, varm choklad och rostmackor, yummy! Sen spela vi lite mer Sims till klockan fyra och typ vid två åt vi mat, kommer dock inte ihåg vad vi åt men aja... Sen åkte hon hem och jag och pappa köpte ett nytt lackan till min nya säng (har flyttat in hos min lillebror..) och sen handla vi mat!

Idag har jag varit på bio med pappa, hans nya flickvän och min lillebror. Vi kollad på The Hobbit! Den var bra :) sen åt vi indisk mat!

Jag har provat lite effekt appar som jag kommer recensera imorgon så håll utkik efter det! :))))

Tog oxå lite egopics dom kommer snart ut ;)

Are you asleep??

Nemen tjenare! Jag och Tess sitter och lanar The Sims, hihi! Men Tess har inte gästbloggat än för hon är bajsigt!! Men aja.. Vi gjorde inga videos eller jo hon gjorde en uppdatering på sin kanal Tottetess kolla in den!

Bloggar senare puss på er!!

Sleep over

Heeej idag ska jag sova över med Tess men just sitter hon och spelar Sims och sjunger "all i need.." Istället för " R I P.." Det är min lilla Tess det!
Hon kommer gästblogga lite senare och så kommer vi göra lite videos men kanske bara på hennes kanal men isåfall länkar jag dom/den.

Hörs senare XD

One Direction!

One Direction! One Direction är mitt liv, One Direction är min värld, One Direction är mitt allt! Hur skulle jag någonsin kunna leva utan deras musik, deras upptåg, deras utseende <333 och deras personligheter? Det skulle inte gå!! Då skulle jag mått piss idag för om dom inte hade varit ett band vem skulle då ha hjälpt mig när jag mådde som värst???
 
Jag skulle vilja tacka en person som fick in One Direction i mitt hjärta! Och den personen heter Tess! Du förstår inte hur mycket du har gjort för mitt liv! Älskar dig bebbiz! TESS BLOGG!
Jag kommer ihåg när vi pratade i skolan och hon hade kollat på några sjuuukt snygga killar som satt i en trappa och gjorde sjukt roliga saker och jag fattade inte ett skit men låsades fatta endå... Och så sa hon att dom va jäääääätte bra på att sjunga och så rabblade hon upp namnen, och jag så dum som jag var så fattade jag inget men låsades att jag fatta endå! Tess föreslog att vi kunde gå hem till henne efter skolan och kolla på videorna, och jag sa såklart ja för jag var sjukt nyficken på det här pojkbandet.
När vi kom hem till henne tog hon upp sin dator och satte på en video. "Hi we are One Direction and here is our video diary!" Det var då jag dog...
Jag kommer oxå ihåg när vi skulle sova över hos mig och hon hade med sig en skiva med One Direction som hon satte på och hon började dansa. Jag försökte förstås oxå dansa men det blev ganska fail för jag hade aldrig lyssnat på den låten innan och jag försökte hoppa i takt.... Det slutade med att vi låg skrattandes på mitt golv...
 
 
Du där! Ja du! Du med uppsatt hår! KAN DU RINGA POLISEN FÖR ONE DIRECTION HAR STULIT MITT HJÄRTA!!!!
"And you stole my heart with just one look, when I saw your face i fell in love"
 
Det var nog allr för mig men jag skulle vilja säga så mycket mer men jag vet inte om ni vill höra allt så ja....

Shotout! XD

Här kommer en lite sen shotout till min älskade lilla ALICE! Förlåt för det :(
 
http://www.alicetomlinson.devote.se/
 
http://www.alicetomlinson.devote.se/
 
http://www.alicetomlinson.devote.se/
 
http://www.alicetomlinson.devote.se/
 
http://www.alicetomlinson.devote.se/
 

BESÖK HENNESS BLOGG NU!!!!! <3<3<3<3

Nyårsbilder

Nemen åhhhh jag glömde igen och ändå så gjorde jag inte så mycket igår!!! Skit oxå.... Men aja gjort är gjort här kommer dom iallafall! Ganska dåliga bilder men skit it

 

Det kom inga bilder!

Ne för det glömde jag! Jag är ju sååå glömsk bara! Men vi får hoppas Annars har jag inte gjort så mkt idag, jag vaknade typ klockan 12 och nu sitter jag vid datorn och nördar som jag alltid gör!

Puss på er bloggar mer sen BRB <3

Instagram

Hejhallå här kommer ett snabbt inlägg! Jag skaffade instagram för några dagar sen och du får gärna följa mig! You would make my day! Jag heter beellans

In tha car!

HeeyHeeeey! Jag sitter i bilen påväg till min pappa. Och när vi kommer hem ska jag spela lego Batman dc heros med brorsan eller jag kanske spelar Sims ;) ~nolife~

Men lägger nog ut bilderna från igår lite senare!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!