Falska vänner.....

Alla har vi falska vänner! Dom går inte att undvika och dom finns överallt! Falska vänner är dom som kallar sig dina "vänner" men egentligen bara vill vara med dig för att du t.ex har rika föräldrar och kan bjuda på allt eller för att du har nån kompis som den personen vill vara med. 
Om man har såna vänner kan man inte undvika dom och du har bara en chans på dig att gå därifrån och inte va den personens vän mer och om du vänder om och går tillbaka går det inte att komma därifrån igen, då är du fast! Falska vänner borde inte få finnas dom bara förstör för den utsatta!
Vänner är till för att stöta varandra och inte sjkuta ner en med dumma kommentarer som är heeelt onödiga!!! Typ som "Gud vilken stor tröja!", om du nu tycker att den är så otroligt stor säg inte det! Den personen blir bara osäker och rädd.... Säg istället något i stilen "Vilken fin tröja, var har du köpt den?", även om du tycker den är stor så får du den utsatta att må mycket bättre och får bättre självförtroende. Det kallas en vitt lögn! Ta till er det alla falska vänner ute i värden!!!
Så idag har vi lärt oss att falska vänner är dåligt! Och om du känner dig som en falsk vän bör du ändra på det!!! 
Falska vänner finns överallt och går inte att undvika men håll dig borta och lär dig att säga ifrån och skydda 
någon istället för att stå och kolla på det är helt fel!!!! Gå fram och säg till den falska vännen "Kan du lämna henne/honom ifred då ser ju att hon/han lider!", det är det bästa du kan göra för den utsatta!
Den bästa pepp låten är den HÄR
 
 
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!